Kittlande erbjudande...........

Lagom till lilla butiken är fylld med varor vill jag nu erbjuda alla kunder, nya som gamla, ett riktigt bra erbjudande! Handlar du över 300 kr får du 20 % rabatt på en valfri vara! Låter inte det bra?!!! Här gäller det att passa på, erbjudandet gäller till och med 30 september! Öppet lördagar 10-14 eller enligt överenskommelse (0738-146204)

Så välkomna in och låt er inspireras..............


Min favoritblomma, hortensia, till dekoration.


Bra ge-bort present, fat med dekoration, 105 kr.Doftljus, pink champagne, 65 kr.


Dekoration, 115 kr.


                                   Varmt välkomna!
                                       / Caroline

Len som honung.............

Nu har jag åter igen fått in honung till butiken! Den var jätteuppskattad förra säsongen så det är kul att åter igen kunna erbjuda denna lokala produkt! Supergod, jag lovar!


Honung, 40 kr.


Stort änglaljus, 95 kr och grå kruka, 85 kr.


Nya ljuspins, 25 kr.

    
                                     Ha det gott!/ Caroline

Nostalgi...............

Hoppas ni har det bra nu när vardagen så sakta börjar krypa sig på i augusti månad. Ännu finns det ju gott om tid att njuta men känslan av att sommaren börjar lida mot sitt slut går inte att komma ifrån tyvärr! Men vi får hoppas på några fina sista veckor.............
Nu börjar ju snart ljusens tid och jag har fått hem underbara tändsticksaskar med gamla porträttfotografier på som passar fint att ha liggandes framme vid ljusstaken på bordet.


Tändsticksask, 35 kr.


Vita gjutjärnsljusstakar från 115 kr, svart fat, 190 kr.


Svart glasskål på fot, 95 kr.


Små skålar i fattigmanssilver som även går att använda som ljuskopp, 35 kr.                                Fortsatt skön sommar!/ Caroline


RSS 2.0