Passa på!

Jag vill börja och tacka alla mina fina kunder för i år, vad roligt det har varit! Nu har det ju gått ett år sen starten och faktiskt har det överträffat alla mina förväntningar! Jag är så glad för alla som har tagit sig tid för att sätta sig i bilen och köra ut till Tilias butik!
Nu tänker jag hålla stängt i januari och februari och öppnar igen lördagen den 10 mars. Då med massvis av nya våriga varor...... Men innan jag stänger för året kommer jag ha öppet fredagen 30 dec klockan 13-18 och lördagen 31 dec klockan 10-14. Då är det 50 % rabatt på julpynt och juldekorationer och 25 % rabatt på allt i resten av butiken!                           Med längtan till våren...........
                                   /Caroline

Fjärde advent.........

Nu börjar det dra ihop som mot jul! Härligt! Ni som ännu inte har köpt de sista julklapparna ska få några kittlande erbjudande nu! Nämligen dessa zinkfat i tre olika storlekar (15, 20 och 25 cm i dm) och en väldigt lättplacerad glaskupa med knopp. Ordinarie pris för faten är 40/50/60 kr och säljs nu med 50% rabatt i helgen. Kupan kostar ordinare 45 kr och säljs nu för 25 kr!


Dekorerat zinkfat.


Zinkfat med glaskupa.
Glaskupa på kronfat, 75 kr.


Jag kommer dessutom sälja ut dessa söta trägranar till halva priset (finns i två storlekar).
Ni har väl ínte missat att Tilia även erbjuder vackra  jul-och ljusgrupper i olika prisklasser?! Kanske till  dig själv eller att ge bort till någon vän...........


Ordinarie pris 45 och 60 kr, nu 22 och 35 kr!


Julgrupp 170 kr.


Julgrupp, 135 kr.


Ljusgrupp, 170 kr.


Julgrupp med hyacint och julros, 225 kr.                                  Varmt välkomna!
                                      /Caroline

Tredje advent.....

Veckorna rusar fort fram denna tiden på året, det är bara och försöka hänga med så gott det går! Denna lördagens erbjudande är en alldeles underbar spegel som även finns som vägglampett (i svart). Bara spegeln finns i vit, svart och beige. Så där härligt snirklig och lite shabby chic i sitt utförande!
Ordinarie pris för spegeln är 230 kr och denna helgen kan man köpa den för endast 150 kr! Spegeln med vägglampett kostar vanligvis 250 kr och går nu att fynda för 160 kr!
Först till kvarn.......
Varmt välkomna ut till min lilla butik och låt dig inspireras!


Beige spegel.


Vit spegel.


Svart spegel.


Svart vägglampett med spegel.

                              
                                  Kramar/ Caroline

Andra advent.....

Lördagens erbjudande är den här vackra silverljusstaken som finns i tre olika modeller. Ordinareie pris är 110 kr/styck och imorgon (3/12) säljer jag den för 70 kr styck!
Välkomna!

                                /Caroline

RSS 2.0