Första advent.....

Nu i december månad tänkte jag vara lite "extra snäll" och ha ett nytt lördagserbjudande varje vecka! Kanske något till dig själv eller varför inte att ge bort i julklapp?!
På lördag har jag valt ut den här vackra lyktan som går utmärkt att ha både inne och ute. För några veckor sen satt jag den på trappan och tände en marshall i, när mörkret lagt sig och gästerna skulle komma. Supermysigt och väldigt vackert!
Vanligtvis kostar den här lyktan 325 kr men nu säljer jag den för 190 kr på lördag!
Först till kvarn.....


Lykta 190 kr!

                                    
                             Välkomna!
                             /Caroline


Handbundna dörrkransar

Just nu binder jag dörrkransar för glatta livet! Det är så roligt och se vad som växer fram när man skapar! Massor av olika sorters ris och dekorationer....inte en enda krans är den andra lik!
Alla kransar kostar 185 kr.


                                   Välkomna!

                                   /Caroline

I väntan på advent

Nu springer dagarna iväg och första advent står snart inför vår dörr. En tid för mycktet pyssel, bak och förberedelser..... Jag har fått hem adventsljustakar som är alldeles underbara som jag har dekorerat upp med ris och mossa. Idag, fredag, ska jag även börja binda mina härliga dörrkransar så imorgon kommer de att börja finnas till försäljning! (Jag lägger ut bilder senare!) Butiken är även fylld av julklappstips för oss som gillar den lantliga, shabby chica stilen! Välkomna!


Advensljustake komplett, 170 kr.


Flaskkorg, 130 kr. Perfekt gå-bort present!
Adventsljusstake, 120 kr.
                                  Kramar/ Caroline

RSS 2.0