Fin-fina arrangemang

Den här beställningen gjorde jag i helgen! Gerbera, fresia, murgröna, nejlikor m.m fick samsas i en härlig harmoni på detta glastårtfatet med kupa. En födelsedagspresent som jag hade blivit superglad för!
Så här blev ett annat arrangemang som skulle bli en present!
                                       /Caroline

Sköna vårnyheter.....

I veckan har det kommit in en hel del vårnyheter till butiken. Det är alltid lika spännande att packa upp och se vad som har kommit hem! Här kommer en liten titt på en del av det som finns hemma nu!

Fantastisk urna i vitt gjutjärn för 450 kr!


Dessa härliga kronor finns i två storlekar, 190 kr respektive 250 kr.En hel serie med zinkfat, krukor och vattenkannor.


Vacker byst i vitt gjutjärn, 345 kr.Modellen större, även den i vitt gjutjärn för 500 kr. Superfin!


Delbara silverägg, 75 kr. Passar bra till påsk men jag tycker att man kan ha de framme året om!


Fjäril i metall att sticka i rabatten eller i urna, 95 kr.                                       /Caroline

Tjuvstart på påsken

Idag började jag att plocka fram lite påsksaker till lilla butiken. Påsken är ju som bekant sen i år men man kan ju börja känna lite på den redan nu tycker jag. I det kalla vädret behöver vi ju piggas upp lite!

Litet kakfat med kupa, 170 kr fyllt med dekorerade färgglada påskägg i papier maché för 20 kr/styck.


Hönor i brun metalltråd 50 kr/styck. Dessa tycker jag är så söta att man kan ha de framme även när det inte är påsk!Små äggljus (6 cm höga) i tre olika lila nyanser 10 kr/styck.


Här har jag fyllt ett tårtfat med kupa, 310 kr med ljusägg. Fatet med kupa finns i tre olika storlekar, detta är den största. Ljuvligt till sommarens kalas i trädgården!


Annorlunda kakburk i glas med tillhörande lock, 200 kr. Framtill är det etsat "Biscuits". Finns även i storleken mindre, 150 kr med texten "Chocolate".


                                       /Caroline

MarsväderEnkel dekoration med zinkfat för 40 kr och blockljus!


Små smyckesaskar i glas o silver för 65 kr. Oemotståndliga!


Jag roade mig med att göra en ljusdekoration i vit gjutjärnspokal 150 kr med stenkross, lite organzaband och blockljus.Ytterligare ett sätt att dekorera med de ljuvliga hängena för 35 kr! Zinkkruka 60 kr.
För en trädgårdsälskare som mig startar våren tidigt med en hel del frösådd! Trädgårdsnejlika och Blomman för dagen var de första sådderna att titta upp!Underbara pärlhyacinter får stå ute under dagen för att plockas in över natten.


Jag kunde inte låta bli att köpa några penséer häromdagen! Lite tidigt men motståndelsen blev för stor!


Det är inte alla som lider av det trista vädret. Sixten tar sig en lång tupplur i soffan!


                                              /Caroline

Äntligen!

Nu har jag äntligen fått igång den här bloggen om mitt lilla trädgårdsföretag/gårdsbutik! Allt tack vare underbara Josefine som har varit så snäll att hjälpa mig igång! Tackar!
Jag heter Caroline Hilding och bor tillsammans med min familj i lilla byn Ekenäs, ca 6 km utanför Hyltebruk mot Femsjö till. Det är här som jag har gjort iordning en liten butik i vårt gamla brygghus, som jag har öppet lördagar 10-14. Ett litet smultronställe för alla som älskar shabby chic och lantlig romantisk inredning (precis som jag!) Mycket ljuslyktor och ljus......

RSS 2.0